Wednesday, December 9, 2009

~ Cuaca yang sejuk....~

gambar imaginasi saya semata-mata


cuaca kat bangalore nie,makin hari makin sejuk...

alhamdulillah,syukur sgt dengan nikmat yg Allah berikan nie...

cuaca berubah dari panas,hujan,then eventually it comes to winter..semuanya tanda2 dan lambang kebesaran Allah swt....

saya sgt suke cuaca sejuk sb tak berpeluh..hehe..namun,ade jugak perkara yg saye tak suke..cuaca sejuk myebabkan sy makin byk tdo macam beruang kutub berhibernasi dan makan byk...daging la,kfc la, nasi goreng la...dan sekarang saye berasa sangat takut utk pijak weight scale tu..tak sanggop terima kenyataann sy makin mok mok.arghhhhh....

Dua hari yg lepas,sy cuba memasak steak..hehe...black paper sauce dh jadi dah,sodap gak la,cuma daging keras sket, rase nk tercabut jaw bile gigit daging tu..tp xpe,next time sy akan cuba buat lagi,insyaAllah kene makin best la kan,sb nih dh masuk second time...=)



p/s: saya harap hati saya tak sedingin cuaca kat cni...huhu